Kycklingröra med curry


Den här kycklingröran med curry är ett gott alternativ till Skagenröra till bakad potatis.

Tid: 20 minuter
Portioner: 4 portioner

Ingredienser:
250 g grillad kyckling
35 g purjolök
2 dl crème fraiche
1 dl majonnäs (äkta)
1 tsk curry
Cayennepeppar
Salt
Saft av citron

Gör så här:

  1. Rensa den grillade kycklingen och ta bort skinnet.
  2. Tärna kycklingköttet.
  3. Skär purjolöken på längden och skiva sedan tunt.
  4. Blanda kyckling, purjolök, crème fraiche, majonnäs och curry.
  5. Smaka av med kryddor och pressad citron.
  6. Låt gärna stå minst 30 minuter i kylskåp för att smakerna ska sätta sig.
Servering: Servera till bakad potatis eller på smörgås.

Tips! Den grillade kycklingen kan bytas ut mot stekt kycklingfilé.

Förvaring: Förvara röran i kylskåp 3-5 dagar.

Omdömen: Alla tyckte mycket om röran.

Annonser

Kommentera här och låt mig veta vad du tycker och tänker! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s