Smörstekta kantareller


Smörstekta kantareller är en riktig delikatess – och enkelt att göra.

Tid: 15 minuter

Ingredienser:
Färska kantareller
Smör
Salt
Malen vitpeppar

Gör såhär:

  1. Rensa kantarellerna och dela dem eventuellt i mindre bitar.
  2. Hetta upp en stekpanna och lägg i kantarellerna. Stek till vätskan försvinner.
  3. Klicka i smör och stek kantarellerna i 5 minuter.
  4. Salta och peppra.
Servering: Servera de smörstekta kantarellerna på knäckebröd eller varför inte rostat bröd. Smörstekta kantareller är också gott som tillbehör till fläsk och nötkött.
Tips! Passa på under den korta tid som det finns kantareller under sensommaren – det är verkligen skogens guld.
Förvaring: De kommer att ta slut…
Omdömen: Jag, mamma och pappa tycker mycket om smörstekta kantareller.
Annons

Kommentera här och låt mig veta vad du tycker och tänker! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s