Hamburgerdressing med rödlök


Det här är ett recept på en lite annorlunda hamburgerdressing som jag kokat ihop själv. Dressingen passar också bra som sås till fisk och kyckling.

Tid: 5 minuter
Portioner: 2-3 portioner
Ingredienser:
1 msk hackad rödlök
1 tsk finhackad gräslök (färsk eller fryst)
1 dl gräddfil
Salt
Nymalen svartpeppar (från pepparkvarn)
Gör såhär:
  1. Skala löken och hacka den ganska fint.
  2. Skölj och finhacka gräslöken.
  3. Blanda gräddfil, 1 msk hackad rödlök och 1 tsk hackad gräslök i en skål. Salta och peppra.
  4. Låt såsen stå i kylskåp en stund för att smakerna ska få sätta sig.
Servering: Serveras som tillbehör till hamburgare (se recept här). Är även gott till fisk- och kycklingrätter.
Tips! Gör gärna såsen det första du gör så att smakerna hinner sätta sig till servering.
Förvaring: Förvaras i kylskåp. Hållbarhet 3-4 dagar.
Omdömen: Jag och mamma tyckte mycket om hamburgerdressingen.
Annonser

Kommentera här och låt mig veta vad du tycker och tänker! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s