Första inlägget


Mat- och baktankar är en lite mindre personlig blogg där matlagning och bakning får ännu större plats. Jag publicerar recept som jag själv lagat och bilderna har jag också tagit själv. Recepten är allt från gamla familjerecept till recept jag hittat på internet och sedan gjort om och anpassat lite för att det ska bli ännu godare eller för att det bättre ska passa hela familjen.

Tidsmåtten kommer ibland från recepten och ibland ifrån hur lång tid det tog för mig att laga – beroende på om jag tagit tid.
Mitt mål är att bloggen ska bli lite av en receptbank med goda tips på allt ifrån hur man ska steka köttfärs till hur man gör den luftigaste sockerkakan.
Hoppas att Mat- och baktankar blir av användning!
Annons

Kommentera här och låt mig veta vad du tycker och tänker! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s