Rester: Spagetti och köttfärssås


När man får spagetti och köttfärssås är det inget man behöver slänga. Plasta in och ställ i kylskåp fram tills dess du är sugen. Det håller 3-4 dagar i kylskåp.

Tid: 10 minuter

Ingredienser:
Kokt spagetti
Köttfärssås
Vatten
ev. ketchup

Gör såhär:

  1. Blanda kokt spagetti och köttfärssås i en kastrull.
  2. Tillsätt några matskedar vatten.
  3. Värm på medelhög värme. Rör då och då.
  4. Tillsätt eventuellt lite ketchup för färg och smak.
Servering: Servera med riven parmesan, en grönsallad och ev. ketchup.
Förvaring: Uppvärmda rester bör ätas direkt.
Tips! Krydda med basilika för en lite annorlunda smak.
Omdömen: Alla tycker om de här resterna – en av restfavoriterna.
Annonser

Kommentera här och låt mig veta vad du tycker och tänker! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s