Frys in kryddgrönt!


När minusgraderna gör sig påminda är det lätt att glömma bort det kryddgröna ute i trädgården. Men istället för att låta det dö kan man ta vara på det som fortfarande lever.

  1. Skörda och skölj persilja, dill eller annat kryddgrönt.
  2. Finhacka.
  3. Lägg i små fryståliga burkar och sätt etiketter med sort och datum.
  4. Frys.
  5. Ta fram och använd i matlagning – det behöver inte ens tinas!
Annonser

Kommentera här och låt mig veta vad du tycker och tänker! :)

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s